Amit rólam

p-abt-001-small.jpg

Kiugrott matematikatanár, webfejlesztő és műkedvelő zenefilológus, a világ legismeretlenebb, legambiciózusabb és legritkábban fellépő punkzenekarának ritmusgitárosa, főállású apa és éjszakai bagoly.

Becsületes nevén Pócs Ádám. Nem annyira becsületes, de még vállalható nevén pox.

Vannak kedvenc zenekarai és előadóművészei, ezek jórészt megemlíttetnek napi bontásban és frissítéssel a blogon. Tulajdonképpen lusta felsorolni e helyütt őket, ez a nagy igazság. Kedvenc könyvei és filmjei is vannak, de azokat nem gyűjti. Annyira.

Van egy felesége, akit nagyon szeret. Ő a kedvenc felesége. Eddig ugyan nem volt neki több, és nem is tervez másikat, de ha már kedvenc zenékről esett szó, nem szeretné, ha kedvenc felesége úgy érezné, ő nem kedvenc, ellentétben lemezeivel.

Van két gyermeke, és hasonlóan, valamint összhangban kedvenc feleségével, nem terveznek többet. Úgy vélik, a két szoba, három gyermek, négy kerék statisztikai alapon kiegyensúlyozható a három szoba, két gyermek, négy kerék kombóval.

Politikai és erkölcsi meggyőződése is van, ezekért tőlunk keletebbre valószínűleg felakasztanák.

Minden egyéb hivatalos dolgot T. látogató megtalál a megfelelelő oldalakon. Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki.

» CV | » Referenciák