Eznemaz

én napom, és még csak 44 perc telt el belőle. Most már így marad a header, de olyan ocsmányságot művel vele ez a motor, hogy már tűkön ülve várom, mikor lesz saját domainem és hostingom (bocs, mama, ez tényleg nem magyarul volt).

Először nem akarta feltölteni a fejlécet, nem részletezem, már ekkor megéreztem az idegbajorkán távoli  felbukkanása előtti síri csendet. Aztán arra gondoltam, hagyom az egészet, feltolok egy 400×400 demót, hadd szóljon. És ekkor jött a nagy kérdés: hol a viharba állítom be az Illustratorban a rounded rectangle sarkai lekerekítésének mértékét? Freehandben pofonegyszerű. No, semmi gond, mire való a Goojgel, ha nem erre… Nos ekkor ütött be a hisztériatájfun teljes valójában: sem a Google, sem bármelyik lap nem jelenik meg. Az meg már csak hab a torán, hogy a Winamp is panaszkodott valami driverproblémára, így még relaxációs zenei kúrát sem tarthattam magamnak.

Gép újraindít. És láss csodát. Na igen: that’s how Windows works.

Azért mégiscsak megmutatom azt a logo-demót a következő postban, sokkal szebb, mint ez az agyonoptimalizált (pesszimalizált, inkább) csík ott felül.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: