Windows programok, melyek nélkül nem élet az élet #1

Who Am I: Democrat Or Republican? 1.0

Úgy látszik, vannak olyanok, akiknek nem esett le az ejtőernyős húszfillér 18 év alatt (vagy 21? mennyi a választási korhatár Amerikában?). Az ilyen – kicsiny honunkban bizonytalan X százaléknak nevezett – izé… mondjuk úgy, politika iránt nem túl fogékony egyedeknek készítette el William K. Coe időt és fáradtságot nem kímélve azt a programot, melynek segítségével a tisztelt állampolgár eldöntheti magáról, amit mindig is, de eddig soha, vagy legalább négyévenként, ha nagyon muszáj.

b-2007-02-12-a-01-small.gif

Gondolom Mr. Coe intenciója szerint e magasröptű teszt kitöltése után az addig tudatlan zombi egyszerre megvilágosodik, lesöpri a polcról DVD sorozatgyűjteményét, haladéktalanul beszerzi a megfelelő történelemfilozófiai és társadalomkritikai műveket az eredmény függvényében, homlokára csap, és másnap reggeltől fogva harcos demokratává, avagy harapós republikánussá válik.

Javasolnám itthoni bevezetését is, hasonló kérdésekkel találkozhatunk kereskedelmi televízióink mélyenszántó műsorai reklámblokkjainak és bulvárlapoknak a végén. Ismétlem, csak a bizonytalanok számára. Hogy tudják, mi fán is terem a politika.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: